Meedoen

Naast een aantal professionals doen er veel vrijwilligers uit de regio mee aan ‘De dochter van Martenshoek’. We willen in samenwerking met BUOG iets neerzetten waar iedereen uit de streek trots op kan zijn. Wie ook mee wil doen, is van harte welkom.

We zoeken nog:

Cateringmedewerkers
We doen hierbij o.a. een oproep aan bovenbouwleerlingen voortgezet onderwijs, die in het kader van hun maatschappelijke stage willen komen helpen. Het betreft cateringwerkzaamheden voorafgaand aan de acht voorstellingen. Vier leerlingen per avond: van 19.00 tot circa 21.00 uur. Aanmelden bij mevrouw Klunder/PR-zaken dr. Aletta Jacobs College: jklunder@aletta.nl onder vermelding van: school + naam + klas, telefoonnummer, de avond(en) waarop men wil helpen en maat t-shirt.

Koorleden, zowel manlijk als vrouwelijk. Wat het onderdeel muziek betreft wordt er onder andere samengewerkt met het Kielzog. Na de zomervakantie starten de repetities voor orkest en koor.

Publieksgidsen, die de bezoekers begeleiden naar de 6 verschillende theaterlocaties langs het Oude Winschoterdiep. Onderweg vertellen zij details over Martenshoek als de wieg van haar beroemde dochter: de Tromp.
Daarnaast zijn we ook op zoek naar mensen die als begeleiders met de groepen mee willen lopen naar de locaties. In tegenstelling tot de gidsen, vertellen de groepsbegeleiders onderweg geen verhalen.

Daarnaast zijn enthousiastelingen op het gebied van grime, decorbouw, kostuumnaaien, logistieke en overige werkzaamheden (zoals parkeerwachten) ook van harte welkom.

Aanmelding/Vragen: via watervloot@gmail.com